Условия за ползване

 

Електронният магазина на Фишев ЕООД осъществява връзка между доставчик и потребител и дава възможност за сключване на търговски сделки отдалечено или на място при доставчика. Електронния магазин работи по правилата на действащите закони за търговски отношения между търговец и потребител и не нарушава правото на страните по никакъв начин.

Сайтът предоставя на клиентите потребители информация за предлаганите стоки, цената с включен ДДС за 1брой , наличности и възможност за информация по електронна поща или телефон в рамките на работното време: Понеделник - Петък: 10.00-18.30 часа

Поръчката на стока през сайта е потвърждение на желанието на потребителя да се обвърже със силата на договор между него и Фишев ЕООД. За да бъде приета поръчката за изпълнение потребителят трябва да попълни полетата във формата за регистрация, като данните трябва да са достоверни и пълни. В противен случай поръчката няма да бъде изпълнена и ще се счита за злонамерен опит от страна на потребителя ,който не обвързва доставчика с действия по изпълнението на заявката.

Цената на стоката,обявена в сайта не съдържа разходите по доставката към потребителя. Стойността на доставката зависи от обема, теглото и вида на стоката, както и от местонахождението на населеното място на потребителя. Тези разходи се заплащат от потребителя в момента на получаване на доставката,едновременно с цената на стоката, ако не е била платена предварително по банков път.

Стойността на доставката съдържа застрахователна сума. При констатиране на увредена опаковка, механично счупване или друг подобен проблем възникнал при транспортиране, потребителят е длъжен след заплащане да отвори пратката и да провери съдържанието и в присъствието на превозвача и при проблем да поиска от него съставяне на констативен протокол за изплащане на щетата.

При доставка с наложен платеж потребителят е задължен да заплати стоката на приносителя й, без да отваря предварително съдържанието на пратката ако изрично не посочена опция преглед при заявката . При договор за продажба от разстояние (он-лайн поръчки) потребителят има право да се откаже от договора по силата на чл.55 ал.1 от ЗЗП, като разходите по обратното транспортиране на стоката са за сметка на потребителя.

Доставчика може да откаже връщане на платената сума на потребителя, когато върнатата стока не е съхранявана и пазена добросъвестно в съответствие с чл.55 ал.7 от ЗЗП ( нарушена опаковка,разкъсан гаранционен стикер , ползвана, лош външен вид и др.).

Резервните части не подлежат на гаранционни претенции. Те могат да бъдат рекламирани само ако са монтирани и подменени в оторизирани за целта сервизи от доставчика.

В случай, че клиента иска да поръча резервна част която не е налична в склада на Фишев ЕООД но може да бъде доставена по изричното желание на клиента, цената на часта се предплаща по банкова сметка въз основа на проформа фактура която му се предоставя.

При договор за продажба на място рекламации се приемат в магазина на Фишев ЕООД , след попълване на форма за рекламация и раглеждането и от страна на доставчика.

Доставчика не носи отговорност за липса на складова наличност за оферирана стока или невъзможност на доставчика да достави стоката веднага.

 

Уважаеми клиенти поради спецификата на продаваните от нас продукти не се колебайте да се свържете със нас чрез формата за контакт за уточнение дали това е търсения от Вас артикул